Mil-tek brinner för att kunna ge hotell och restauranger avfallshanteringslösningar som passar för deras unika krav. Plast, kartong, papper och livsmedel är de främsta avfallskällorna på hotell och restauranger. Det krävs effektiv hantering för att omvandla överflödigt avfall till återvinningsbara handelsvaror.
Mil-teks analyser och lösningar förbättrar arbetsflödet i både kök och förvaringsutrymmen, genom att vi identifierar problem i och omkring arbetsområdet som kan lägga hinder i vägen för den bästa möjliga arbetsrytmen.
Säkerhet är lika viktigt för oss som det är för våra kunder. Våra bal- och avfallspressar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Avfallshantering i hotell- och restaurangsektorn utförs dagligen av skiftande grupp medarbetare med olika ålder, bakgrund och kompetens.
Mil-teks pressar är både säkra och enkla att hantera, med inbyggda säkerhetsmekanismer. Detta gör att användarna bara behöver ett kort utbildning för att kunna hantera balpressen eller komprimatorn och sedan lära upp sina kollegor.
Mil-tek specialiserar sig på lösningar utformade för att minimera avfallet på hotell och restauranger i alla storlekar. Både på en liten snabbmatsrestaurang och ett stort hotell produceras det avfall av så pass många olika slag och så pass regelbundet att det är avgörande att hitta en effektiv lösning för avfallshanteringen.
Effektiv avfallshantering i hotell- och restaurangsektorn är inte bara till fördel för verksamheten, utan det skyddar också personalen, minskar avfallskostnaderna och gör det mer förmånligt för kunderna, genom att det aktivt bidrar till en miljövänlig image.
Kund: Ruby Tuesday
Material: blandat avfall, Kartong,
Modell: Mil-tek balpress 102, XP-200 avfallspress
Meny